Splošni pogoji

Cene

Vse cene so v € (evrih) in vključujejo DDV.

 

Turistična taksa

Turistična taksa ni vključena v ceno. Trenutno znaša 2,00 € za odraslo osebo na dan, otroci do 7. leta turistične takse ne plačajo, otroci od 7 do 18 leta imajo 50% popust.

 

Rezervacija in plačilo

Nočitev plačate pred prihodom z nakazilom na TRR IBAN SI56 3400 0101 3808 183 (Sparkasse). Če imate kakršnekoli dodatne zahteve ali želje, nam jih sporočite preden potrdite rezervacijo.

 

Odpoved rezervacije

Do 14 dni pred prihodom je odpoved rezervacije brezplačna. Za odpoved rezervacije 14 dni ali manj pred prihodom, vam bremenimo račun za 100% znesek rezervacije. V primeru predhodnega odhoda, zadržimo 100% plačilo nočitev. Pridržujemo si pravico do odpovedi rezervacije in v posebnih okoliščinah pravico do preklica ali spreminjanja. Če pride do odpovedi rezervacije z naše strani, smo vam dolžni poiskati drugo nastanitev enake ali boljše kvalitete, za enako ali nižjo ceno ter vam organizirati prevoz. Apartmaji Tisa ne prevzamejo nobene odgovornosti za morebitne nevšečnosti, ki bi nastale, če gost ne bi prejel obvestila o spremembi, zaradi nepravilnih kontaktnih podatkov.

 

Prijava

Prijava je možna od 14:00 naprej. Nimamo 24 urne recepcije, zato vas prosimo, da nam sporočite predvideno uro prihoda do 12 ur pred prijavo. Hvala za razumevanje. Zgodnji prihod v apartmaje je možen ob predhodni najavi, glede na razpoložljivost namestitve. Ob prihodu se opravi prijava gostov. Potrebovali bomo podatke osebnih dokumentov ali potnih listov, vseh gostov, ki bodo prenočevali v apartmaju. Bivanje v apartmajih je dovoljeno samo gostom, ki se prijavijo na recepciji. Za osebe, ki se ne prijavijo, Apartmaji Tisa ne prevzemajo nikakršnih odgovornosti. Osebe, ki niso prijavljene in se nastanijo v apartmajih brez vednosti Apartmajev Tisa, so same materialno in kazensko odgovorne za prijavo. Lastnik si pridržuje pravico, da prepove vstop ali odslovi celo skupino, če število oseb presega število, določeno rezervaciji.

 

Odjava

Prosimo, da apartma zapustite do 10:00. Kasnejša odjava je možna glede na razpoložljivost apartmajev in proti doplačilu.

 

Zajtrk

Samopostrežni kontinentalni zajtrk ni vključen v ceno storitve.

 

Čiščenje

Po vsakem odhodu gostov je apartma generalno očiščen. V času vašega bivanja, vam bomo vsakodnevno zamenjali uporabljene brisače in izpraznili koše za smeti. Dodatno dnevno čiščenje je možno ob najavi ob prihodu in proti doplačilu. Če ostanete 6 nočitev ali več, vam peti dan generalno počistimo apartma ter zamenjamo posteljnino in brisače.

 

Pranje perila

Na vašo željo, poskrbimo za vaše čisto perilo. Pripravite in nas obvestite do katere ure potrebujete oprano in zlikano perilo in potrudili se bomo po naših najboljših močeh. Storitev opravlja privat pralnica in sušilnica, za kakršnekoli napake ali zaplete, ne odgovarjamo.

 

Pritožbe

Vse reklamacije in pritožbe, morajo biti podane na recepciji, v času bivanja. Kasnejših reklamacij ne upoštevamo.

 

Osebni predmeti

Ne odgovarjamo za krajo osebnih stvari, dragocenosti in dokumentov iz apartmajev ter prevoznih sredstev. Za pozabljene predmete ne odgovarjamo.

 

Škoda

Gost odgovarja za škodo, ki je nastala po njegovi krivdi ali po krivdi tistih, za katere odgovarja in tistih, ki ga obiščejo. Gost uporablja vse naprave v apartmaju v skladu z navodili za varno uporabo. Če pride do izginotja ali poškodovanja inštalacij, pohištva, naprav ali druge opreme apartmaja, nas obvestite na +386 (0)40 294 509. V kolikor gost, škodo povzroči namerno ali iz malomarnosti, jo je dolžan povrniti.

 

Pravica vstopa

Pridržujemo si pravico, da lastnik in vzdrževalci lahko vstopijo v apartma, zaradi nujnih vzdrževalnih del ali pregleda.

 

Osebni podatki

Vse pridobljene podatke o gostih, varujemo v skladu z zakonom o varstvu osebnih podatkov (Uradni list RS št. 86/04 in 67/07). Šteje se, da gost s sprejemom ponudbe pristaja na uporabo teh podatkov tudi za namene statistične obdelave in obveščanja o ponudbi. Če gost tega ne želi, lahko to izjavi ob prijavi. To ne velja za posredovanje osebnih podatkov na policijo.

 

Avtorske pravice

Vse informacije, logotipi in fotografije, objavljene na tej spletni strani, so last podjetja Miodrag Zvizdalo, s.p. in so v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali drugih oblik zaščite intelektualne lastnine.

 

Omejitev odgovornosti

Apartmaji Tisa se bodo trudili zagotavljati točne in ažurne podatke na svoji internetni strani. Uporabnike pa opozarja, da so podatki in besedila informativnega značaja, zato ne jamči in ne prevzema nobene odgovornosti za njihovo točnost in celovitost strani. Uporabniki vsebino na našem spletnem mestu uporabljajo na lastno odgovornost. Apartmaji Tisa niso odgovorni za morebitno občasno nedelovanje strani, za morebitno netočnost informacij in tudi ne za morebitno škodo, nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij. Prav tako pa za to ni odgovorna nobena druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi tega spletnega mesta. Iz teh razlogov ne odgovarja za nobeno škodo ali neprijetnosti, ki bi izhajale iz obstoja spletnega mesta, iz dostopa do in/ali uporabe in/ali nezmožnosti uporabe informacij na tem spletnem mestu in/ali za kakršne koli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini, ne glede na to, ali so bili obveščeni o možnosti take škode. Na spletnem mestu www.apartmaji-tisa.si obstajajo tudi povezave na druge spletne strani, vendar Apartmaji Tisa, ne odgovarjajo za točnost podatkov in informacij, pridobljenih na teh straneh. Prav tako pa ne odgovarja za točnost informacij pridobljenih na straneh za katere nudi povezavo ali referenco in ne prevzema nobene odgovornosti za zaščito podatkov na teh spletnih straneh. Apartmaji Tisa si pridržujejo pravico, da kadarkoli spremenijo, dodajo ali odstranijo vsebino iz svojega spletnega mesta, na kakršen koli način, delno ali v celoti, ne glede na razlog in brez predhodnega opozorila.

Januar 2019